Från idé till färdig produkt.

 

Bildekor

Bilen är en mobil yta där ert företag och varumärke ses ofta och av många, en bra annonsplats helt enkelt! Personbilar, transport- och budbilar, hantverksbilar och släp syns ofta och är en jättebra plats att med dekor visa att ni finns och vad ni gör. Allt från liten till stor dekor, logotyper, texter och bilder. Vi har många färger hemma och finns inte den färg du vill ha så kan vi beställa hem den. Vi skissar upp efter ditt önskemål eller om du vill, ger dig förslag på lämplig dekor för din bil. Du får en skiss- och prisbild som du godkänner innan vi går vidare till montage.

Vi är certifierade foliemontörer.

Skyltar

Dagligdags möts vi av skyltar av olika slag. Vägvisande skyltar, informationsskyltar, skyltar som talar om vart vi har kommit, byggskyltar, hängande skyltar, bågskyltar, mäklarskyltar m.m.

Vi erbjuder skyltar för de flesta sammanhang och i många olika material och storlekar. 

 

 

Dekor

Dekor hjälper till att skapa profil och identitet i många olika sammanhang. På skyltar, på vägg som en inredningsdetalj, fönster, golv eller på en cykel – det är bara fantasin som sätter gränsen. Vi producerar och monterar dekor till bilar, dekaler, maskiner och inredning. 

 

Display

Roll ups, banderoller, affischer, vepor och flaggor för inom- och utomhusbruk. Canvastavlor, fototapet, väggdekor, mässmaterial och speciallösningar. 

Är du osäker på vad som är rätt att använda för material eller vill du ha ett prisförslag, kontakta oss!

 

Solfilm

Snyggt och säkert! Genom att montera solfilm på din bil blockeras UV-strålningen med upp till 99,5% vilket skapar ett behagligt ljus i bilen och minskar risken för blekning av inredningen. Solfilm höjer attraktionsvärdet på din bil och skyddar samtidigt mot insyn och inbrott. Den är också ett skydd mot flygande glassplitter.

Solfilm passar också bra på fastighetens fönster där den bidrar till ett behagligt och energisparande klimat på kontoret året runt.

Vi är certifierade solfilmsmontörer.

Vill du ha tips och råd om solfilm eller prisuppgift, kontakta oss på info@rijoreklamproduktion.se

Skyddsfolie

Skydda din bil med stenskottsskydd / stenskottsfilm. Vinylen vi använder oss av är HEXIS Bodyfence. Filmen är 155 micron tjock och är transparent, självläkande, smutsavvisande och skyddar mot stenskott och normalt slitage. Går att applicera på fram- och baklyktor utan att det stör ljusbilden eller ljusstyrkan. 7 års garanti från leverantör mot att vinylen blir gul eller spricker av uttorkning. Ett billigt alternativ för dig med ett dyrt fordon!

Vi är certifierade HEXIS Bodyfence-montörer.